VVS-VAGT

Som en service for vores kunder har vi VVS-vagt, således at du kan få udbedret de nødvendige skader, når uheldet er ude.

Vores vagtnummer er hovednummeret, så du ringer blot:

Salg af VVS-artikler

Besøg vores udstilling

I vores udstilling finder du en lang række VVS-artikler, som du kan se, føle på og få gode råd om.

Vi hjælper dig med at finde lige netop den vask, det toilet, det blandingsbatteri m.v., som passer ind til din stil og dit behov.

Blikkenslagerarbejde

Optimale blikkenslagerløsninger

Med mange års erfaring inden for faget, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer blikkenslageropgaver – små som store, nye såvel som reparationsarbejder – til virksomheder og offentlige institutioner.

Vi tilbyder alt indenfor tagrender, afdækninger af skotrender, afdækninger rundt om eksempelvis altaner og karnapper, kviste m.v. Vi har eget blikkenslagerværksted, hvor vi gør meget ud af at videreføre det gamle håndværk. D.v.s. vi laver rigtig meget helt fra bunden. Vi er eksperter i udførelse af blikkenslagerarbejde i bl.a. skifer, zink, aluminium og kobberarbejde. Vi kører bl.a. ud til Hvide Sande, Skjern, Ringkøbing, Søndervig, Tim & Videbæk.

Ventilationsarbejde

Få et godt og sundt indeklima

Et godt indeklima er et must for at mennesker trives bedre indendørs og aktiv ventilation giver godt indeklima, raske huse og sunde mennesker.

I dag er stort alle nye ventilationsanlæg med varmegenvinding, som sikrer et bedre indeklima ved at ventilationsanlægget suger den varme, fugtige og beskidte luft ud fra bl.a. køkkenet, badeværelset og stuen og tilfører rent frisk luft. Den nye rene indblæsningsluft er genopvarmet med den gamle forurenede luft. Et moderne ventilationsanlæg kan i dag genvinde op til 95 procent af varmen fra den udsugede luft.

En bolig eller bygning med et moderne anlæg giver luft hele dagen, og holder luftfugtigheden nede, så husstøvmiderne, som er en af de hyppige årsager til allergi, ikke overlever.

Undersøgelser viser, at sygefraværet på de danske arbejdspladser kan nedbringes med ca. 30% ved etablering af aktiv ventilation. Og det er jo egentlig ikke overraskende. For et godt indeklima er et must for at mennesker trives bedre indendørs. Aktiv ventilation giver godt indeklima, raske huse og sunde mennesker.

Vi skræddersyr gerne den optimale ventilationsløsning til jeres ønsker og behov – både til nye erhvervsbygninger og institutioner, helårsboliger og sommerhuse.

Naturvarmeanlæg

Alle eksperter er enige...

Vi kan opnå en betydelig reduktion af CO2 udslippet ved at se på boligens opvarmning.
Alternativerne er på plads, de er gennemtestede og de er tilmed gode investeringer.

For lige uden for din bolig findes der store mængder af gratis varme, som bare venter på at blive udnyttet. Den kommer fra solen, der året rundt varmer vores omgivelser op. Både sommer og vinter holder jorden og luften på solvarmen. Og med naturvarmeanlæg kan du effektivt udnytte den i din bolig.
Naturvarme har så mange fordelagtige egenskaber, at den med rette kan kaldes markedets bedste opvarmningsmetode. En påstand som rigtig mange tilfredse kunder er enige med os i.

Det er ikke usædvanligt at et skift fra oliefyr til naturvarme kan halvere husstandens varmeudgifter. Også hvad angår driftsikkerhed og levetid er naturvarme et stærkt alternativ til fjernvarme, naturgas, træpillefyr og brændeovn.

Hos Ryevad og Henriksen har vi stor viden og erfaring med rådgivning, levering og montering af klimavenlige opvarmningsformer. Varmepumper der udnytter solens oplagrede energi i jord eller luft, solfangere der udnytter solens energi direkte og træpillefyr der afbrænder organisk materiale.

  • Jordvarmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Solvarme til opvarmning af vand
  • Træpillefyr
     

Fælles for dem alle er en CO2 reduktion på mindst 50 % i forhold til oliefyr. Nogle af teknologierne endda op til 80 %.
Hvilken løsninger er så den rigtige for dig og din bolig? Det vil vi gerne komme og give dig gode råd og professionel vejledning om.

Benyt dig af vores kompetence på dette lidt komplekse område.

Sommerhuse

Lad os tage os af det praktiske...

Vi er i den heldige situation, at vi befinder os tæt på et af landets største sommerhusområder. Vi kan rykke med ud med kort varsel, hvis der opstår problemer med VVS-installationerne.

Gennem årene har vi medvirket til opførelse af rigtig mange sommerhuse, ligesom renoveringer af badeværelser er blandt vores spidskompetencer, såvel totalrenoveringer som opgradering af diverse sanitet i eksisterende rammer.

Går i med planer om renovering af badeværelset, kommer vi gerne ud og udarbejder et forslag i samarbejde med jer, og giver gerne et tilbud på det. Hvis det ønskes, sammensætter vi gerne et team af dygtige håndværkere, og koordinere både i tilbuds- og udførelses fasen. Vi har også over tid installeret en lang række alternative varmekilder for sommerhusejere ved Vestkysten.

Vi lukker gerne dit sommerhus ned til vinteren, så du undgår frostsprængte toiletkummer og ødelagte vandhaner. Rigtig mange sommerhusejere har fået sig en overraskelse, når de skal åbne for vandet i deres sommerhus for første gang efter vinter. Vandrør, toiletkummer og blandingsbatterier kan være ødelagt af frost. 

Vi tilbyder at lukke dit sommerhus af til den kommende vinter – vel at mærke på den helt rigtige måde, hvor vi lukker for vandet og blæser vandrør og –haner ud med trykluft, så vi sikrer os at systemet tømmes.

For en pris af kr. 900,00 inkl. moms. klarer vi alt det praktiske inklusiv åbning og kontrol af installationer til foråret.

Ring blot på 97 32 09 85 – så laver vi aftalen med det samme.